Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 Aluminium tafel - Cell Charge - The green innovation of charging

Een tafel met prestaties

De 2 persoons tafel van Cell Charge kan worden toegepast op het terras van een restaurant, hotel, café of als particulier in uw tuin. De tafel laadt zichzelf op door middel van zonlicht, u plugt uw apparaat per usb in of legt uw apparaat op het draadloos opladen vak en de tafel doet de rest! De tafel heeft standaard 2 usb uitgangen en kan worden uitgebreid met nog 2 draadloos oplaadmogelijkheden voor het opladen van mobiele telefoons, tablets of andere oplaadbare apparaten.

Ontworpen en gemaakt voor de toekomst

De tafel van Cell Charge is ontworpen om de mensen een sensationeel bezoek aan een restaurant, hotel of cafe aan te bieden. Met de hoogst efficiënte zonnepanelen en snelle laadtijd biedt deze tafel een ongekend gemak. Naast het moderne, slimme en strakke design is het frame te verkrijgen in aluminium of hout zodat deze samenstellingen bij elk interieur past.

Met de oplaad functies van deze tafel wordt iets eten of drinken op het terras niet alleen gezellig, maar ook een stuk aangenamer.

De zonnepanelen

De tafel van Cell Charge beschikt nu over de hoogst efficiënte zonnepanelen. De nieuwste monocrystalline panelen zijn niet alleen lucratief maar ook super dun, met een dikte van maar liefst 5mm wekken de zonnepanelen onder een parasol voor 90% stroom op. Hierdoor laden de batterijen in de tafel constant op en maakt het opladen ‘s avond aan de tafel ook mogelijk. Daarnaast gaan de zonnepanelen maar liefst 25 tot 30 jaar mee!

KvK nummer: 73128562

BTW nummer: NL002388584B54

Bent u geïnteresseerd? vraag een offerte aan!